Direct naar de contentDirect naar de footer

Welkom in Hotel Deventer

Wat leuk dat u heeft gekozen voor een verblijf in Hotel Deventer!

Via deze online room directory verkrijgt u meer informatie over ons hotel en de directe omgeving. Voor vragen en informatie kunt u te allen tijde terecht bij onze hotelreceptie. Onze receptie is tevens 24 uur per dag telefonisch (tel.9) te bereiken.

Namens ons gehele team wensen wij u een heel fijn verblijf in ons hotel.

Uitchecken

Uitchecken

Wij verzoeken u vriendelijk voor 12:00 uur uit te checken.

Een late check-out is, op basis van beschikbaarheid, mogelijk tegen een meerprijs van € 25,00 met een maximum tot 17:00 uur op de dag van uitcheck. Op de Suites en meerpersoonskamers bieden wij helaas geen mogelijkheden om later uit te checken. Voor vragen hierover kunt u terecht bij ons receptie-team.

Ontbijt

Ontbijt

Start je dag goed met het heerlijke ontbijt. Diverse broodjes, sap en meer. U kunt ontbijten tussen 07:30 en 11:00 in ons restaurant.

Vanwege de richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19 is er geen ontbijtbuffet.

Eventueel is het ontbijt op bed ook mogelijk vanaf 08:00 uur. Hierbij geldt een toeslag van €6,25 p.p.p.d. bovenop de ontbijtprijs. U dient het ontbijt uiterlijk de avond van tevoren te bestellen. Dit kunt u doen bij de receptie

Maandag t/m vrijdag:
07.30 – 11.00 uur

Zaterdag en zondag:
07.00 – 11.00 uur (op basis van reservering)

Bekijk de ontbijtkaart

Food & Drinks

 • À La Carte

  À La Carte

  Voor een heerlijke lunch- of diner kunt u zeven dagen per week terecht in ons restaurant op de begane grond.

  Wij raden u aan om vooraf een tafel te reserveren bij onze hotelreceptie, eventueel is het ook mogelijk om telefonisch uw reservering door te geven via nummer 9.

  Maandag t/m Zondag
  12:00 uur tot 22:00 uur

  Bekijk onze menukaart

  Bekijk onze dinerkaart
 • Minibarbox

  Minibarbox

  Wenst u een gevulde minibar tijdens uw verblijf?

  Bestel ons minibarpakket bij de receptie voor €15,00.

  Het minibarpakket is een vastgesteld pakket.

Fietshuur

Fietshuur

Ontdek op de fiets het schitterende landschap, met pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waarin vervlogen tijden bewaard zijn gebleven en waar u nog volop ruimte en rust vindt. De regio Deventer leent zich perfect voor mooie, afwisselende fietsroutes. Of u nou voor een lange of korte route kiest, de natuur zal u constant omringen. De receptie biedt meerdere soorten fietsroutes aan.

Bekijk de mogelijkheden
 • Hanzestad Deventer

  Hanzestad Deventer

  Deventer is een Hanzestad en dat merk je: de dynamiek spat van deze historische en hippe stad af. Als je door de binnenstad loopt proef je het rijke verleden tot op de dag van vandaag. Ontdek inspirerende boetieks, lekkere koffietentjes, boeiende musea en de beste restaurants.

  Bekijk hier
 • Family & Fun

  Family & Fun

  De centrale ligging van Hotel Deventer biedt de perfecte gelegenheid om een bezoek te brengen aan diverse- en/of attractieparken. Bij de receptie vindt u een aantal folders voor meer informatie.

  Bekijk hier
 • Dorpen en Steden

  Dorpen en Steden

  Rondom Deventer treft u ook andere historische Hanzesteden en gezellige dorpjes. Bij de receptie vindt u een aantal folders over deze Hanzesteden.

  Bekijk hier

Overige informatie

AED
De AED bevindt zich bij de receptie.

Fietsenstalling
Aan de achterzijde van ons hotel vindt u onze (tijdelijke) fietsenstalling. Vraag bij de receptie om de deur voor u te openen.

Geldautomaat
Het is mogelijk om bij de receptie geld op te nemen.

Huisregels
Klik hier voor onze huisregels.

Kluis
Op iedere kamer en suite bevindt zich een kluisje waarin u uw waardevolle spullen kunt bewaren. De directie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies of diefstal.

Gebruiksaanwijzing
U sluit de kluis door een persoonlijke 4-cijferige code in te toetsen en vervolgens op lock te drukken. Wanneer de kluis gesloten is, toetst u dezelfde 4-cijferige code in om deze te openen. Bij problemen helpt de receptie u graag verder.

Koelkast
Koelkast In iedere kamer bevindt zich een koelkastje, welke u kosteloos kunt gebruiken tijdens uw verblijf. Tevens staan er twee gratis flesjes water in.

Kussen
Op verzoek kunt u bij de receptie meerdere kussens verkrijgen. Tevens zijn deze te koop voor €24,50 per stuk op de Valk webshop.

Nooduitgang
Alle nooduitgangen zijn duidelijk aangegeven in de gangen en aan de binnenkant van uw kamerdeur vindt u de kortst mogelijke route naar buiten in geval van nood.

Openbaar vervoer

Heenweg:
Om naar Deventer te gaan kunt u buslijn 8 nemen richting Deventer station. Het opstappen kan bij de halte Birnieweg. De halte bevindt zich aan de rechterzijde aan het einde van de straat. Om de halte te bereiken dient u vanaf het hotel de weg over te steken.

Terugweg:
Voor de terugweg kunt u ook lijn 8 nemen. De bus rijdt richting bedrijvenpark A1. U kunt uitstappen bij de Bentheimstraat. Deze halte bevindt zich tegenover het hotel.

Roken
Roken is in het hotel ten strengste verboden. Bij incheck tekent u voor het niet-rokersbeleid en de daarbij behorende boete ingeval van overtreding.

Toiletartikelen
Een beperkt aanbod aan toiletartikelen is verkrijgbaar bij de receptie.

Wasserij
Op uw kamer treft u een speciale waszak aan. Hierin kunt u uw kleding afgeven bij de receptie om te worden gereinigd. Als u dit op werkdagen vóór 08.00 uur doet, heeft u het dezelfde dag nog retour. Tijdens het weekend en feestdagen is deze service niet mogelijk.

Wifi
In het gehele hotel is gratis WIFI-verbinding aanwezig. Deze vindt u onder de naam ‘Hotel Deventer’.

Zaalhuur
Op de eerste etage bevinden zich 8 multifunctionele zalen met een luxe uitstraling en uitstekende wifi. Alle zalen beschikken over veel daglicht, klimaatbeheersing en gratis wifi. Daarnaast zijn alle zalen voorzien van een beamer met scherm of een LCD-scherm, flipover en vergaderfaciliteiten zoals pennen en blocnotes. Heeft u binnenkort een vergadering en nog geen locatie? Bekijk dan hier de brochure en vraag een offerte aan.

Ziekenhuis

Deventer Ziekenhuis
Nico Bolkesteinlaan 75
7416 SE Deventer

Centrale Huisartsenpost
0570 501 777 (alleen voor urgente medische gevallen)

Uiteraard zijn wij 24/7 te bereiken aan de receptie en/of kunt u nummer 9 bellen voor de receptie voor al uw overige vragen.

Minibarbox

Minibarbox

Wenst u een gevulde minibar tijdens uw verblijf? Bestel ons minibarpakket bij de receptie voor €15,00. Het minibarpakket is een vastgesteld pakket met daarin de volgende items:

 • 2x Blikje Heineken
 • 1x Flesje witte wijn
 • 1x Flesje rode wijn
 • 2x Flesje water
 • 4x blikje frisdrank
 • Zoetigheden