Direct naar de contentDirect naar de footer
Family & Fun
Family & Fun

Family & Fun

Combineer uw verblijf met een dagje weg naar een attractiepark, ga gezellig een middag schaatsen of ga op pad met de "Hop on, Hop off" bus en ontdek de binnenstad op een unieke manier. Bekijk de talloze mogelijkheden voor een heerlijke weekend met het gezin of met z'n tweeën.

 • Buitensociëteit Bowling

  Net buiten Deventer in de prachtige groene omgeving, bevindt zich de Deventer Buitensociëteit. In dit historische pand zijn verschillende activiteiten te doen, waaronder bowlen en heerlijk lunchen of dineren.

 • Escape Room

  Durf jij het aan? Neem een kijkje in de oude atoomkelder van Deventer. De 2 verschillende kamers hebben hun eigen historische verhaal. Probeer te ontsnappen uit de spannende kamer.

Sport en belevingscenter De Scheg

Sport en belevingscenter De Scheg

Ga lekker zwemmen of schaatsen bij De Scheg.

De Scheg het grootste overdekte Sport- en Belevingscentrum in Gelderland en Overijssel. Kom plonzen, spelen en schaatsen en beleef met het hele gezin een compleet dagje uit!

 • Hop on, Hop off

  Stap op de centrumbus en maak een leuk rondje in de binnenstad. Laat je informeren over de bijzondere locaties die voorbij komen. Deze chauffeurs worden niet voor niets de ambassadeurs van de mooie Hanzestad Deventer genoemd.

 • Apenheul

  Los rondlopen tussen de apen? Dat kan in de Apenheul. Laat je verrassen door de eigenaardigheden van alle apensoorten zomaar pal voor je neus.

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen bestond 50 jaar in 2013 en opende vier gloednieuwe attracties in Jules Verne Adventureland! Je kunt er tevens genieten van nog 40 andere spannende attracties in Slagharen. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in de Flying Cloud, of zoek de hoogte op Big Wheel. Of doe je het liever wat rustiger aan in de Monorail of wellicht in de Cable Car?