Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze hotelfaciliteiten

Kom heerlijk tot rust in onze luxe sauna, het Turks stoombad of de sneeuwcabine. Op de negende etage vindt u het verwarmd binnenzwembad met een panorama view over Deventer. Ontspant u liever door te sporten? Maak gebruik van onze moderne cardio- en fitnessapparatuur. Als hotelgast kunt u kosteloos en onbeperkt gebruik maken van onze fitness- en wellness faciliteiten en zwembad.

Zwembad

Zwembad

Op de negende verdieping vindt u het binnenzwembad met panoramisch uitzicht op de mooie stad Deventer. U komt tot rust in het geheel nieuwe en verwarmde zwembad. Badkleding is verplicht.

Meer informatie
Behandelruimtes

Behandelruimtes

Toe aan ultieme ontspanning? Laat u verwennen met onze uitgebreide behandelingen en luxe massages.

U kunt een afspraak inplannen bij onze partner: Luva Skin.

Maak een afspraak
Wellness

Wellness

Puur genieten en volledig tot rust komen. Het Wellness Center vindt u op de negende etage. Deze plek is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt vooral comfort en heerlijke relaxmomenten. Badkleding is verplicht.

Meer informatie
Upgrade pakketten en extra's

Upgrade pakketten en extra's

Uw verblijf extra romantisch beginnen of heeft u een verjaardag te vieren, boek één van onze pakketten of extra's.

Meer informatie
Omgeving

Omgeving

Ervaar de veelzijdigheid van Deventer en haar omgeving. Deze prachtige stad staat bekend om de vele culturele evenementen en is één van de oudste Hanzesteden van Nederland.

Omgeving Deventer
Dagkamers

Dagkamers

Een heerlijke ontsnapping aan de dagelijkse routine, maar heeft u geen behoefte aan een volledige overnachting? Of bent u opzoek naar een tijdelijke (flex)werkplek waar u rustig en in privacy uw werk kunt doen? Wij bieden u de perfecte oplossing met onze dagkamers voor een paar uur. Geniet optimaal in een deluxe kamer van 10:00 tot 15:00 uur en maak gebruik van alle luxe faciliteiten.

Reserveer nu