Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank *

    6,50

    Meergranenbrood | boter | aioli | tapenade

    Bread platter: multigrain bread | butter | aioli | tapenade

    * Vegetarisch
  • Geitenkaas & gerookte biet *

    12,00

    parelcouscous | courgette-spaghetti | mierikswortel
    Goat cheese & smoked beetroot: pearl couscous | zucchini spaghetti | horseradish

    * Vegetarisch
  • Tonijn tataki

    13,50

    peterselie | radijs | rouille

    Tuna tataki: parsley | radish | rouille

  • Garnalen & zalm

    14,50

    Hollandse garnalen | zalmtartaar | avocado | kreeftenkaramel
    Shrimps & salmon: Dutch shrimps | salmon tartare | avocado | lobster carame

  • Sallandse ham

    12,50

    aardappelsalade | hazelnoot | cornichon | mosterdmayonaise

    Regional dried ham: potato salad | hazelnut | cornichon | mustard mayonnais

  • Marbré van rund

    14,50

    runderlende | eendenlever | vijg

    Beef marbre: beef loin | duck liver | fig

  • Carpaccio

    13,50

    Pecorino | rucola | pestomayonaise

    Pecorino | arugula | pesto mayonnaise

  • Proeverij Deventer

    19,50

    garnalen & zalm | Sallandse ham | geitenkaas & gerookte biet | tonijn tataki | marbré van rund

    Small dishes consisting of: shrimps & salmon | regional dried ham | goat cheese & smoked beetroot | tuna tataki | beef marbr

  • Surf & turf

    17,50

    pulled beef | reuze gamba | kreeftenschuim

    pulled beef | king prawn | lobster foa

  • Coquilles

    18,50

    witlof | witte wijn | Japans broodkruim

    Scallops: chicory | white wine | Japanese breadcrumb

  • Oesters

    19,50

    6 Fines de Claire | komkommer

    6 Fines de Claire oysters | cucumber (warme bereiding is uiteraard ook mogelijk / warm preparation is also possible)

Glutenvrij, zoutloos of een ander dieet? Geeft u dit alstublieft door aan de bediening. Dan kunnen wij er op toezien bij de bereiding en ervoor zorgen dat het helemaal naar wens is.

Salades

Salades

Diverse verse salades te bestellen als zowel hoofdgerecht als voorgerecht
  • Caesar Salade **

    14,50

    romeinse sla | pecorino | tomaat | ceasardressing en:

    cos lettuce | pecorino | tomato | anchovy dressing and:

    twee gepocheerde eieren / two poached eggs 11,50

    gepocheerd ei | gegrilde kipfilet / poached egg | grilled chicken breast 14,50

    gepocheerd ei | gerookte zalm / poached egg | smoked salmon 14,50

    ** deze salade kunt u ook als hoofdgerecht bestellen toeslag is € 5,00 extra

  • Salade gamba **

    15,50

    taugé | wakame | paksoi | oosterse dressing

    Prawns salad: bean sprouts | wakame | bok choy | oriental dressing

  • Winterse salade **

    14,50

    rode kool | geitenkaas | pecan | rozijn

    Winter salad: red cabbage | goat cheese | pecan | raisin

  • Beefsalade **

    15,50

    biefstuk | pittige mayonaise | sesam

    steak | spicy mayonnaise | sesame

Salades zijn eventueel ook als hoofdgerecht te bestellen

Vegetarisch gerechten

Vegetarisch gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Tarte Tatin van witlof *

    19,50

    broccoli | époisses | gekonfijte tomaat

    Chicory Tarte Tatin: broccoli | époisses | tomato confit

    * Vegetarisch
  • Pompoenrisotto *

    19,50

    geroosterde pompoen | spruitjes | Aceto Balsamico

    Pumpkin risotto: roasted pumpkin | Brussels sprouts | Aceto Balsamico

    * Vegetarisch
  • Vegan burger

    19,50

    aubergine | bataatfriet | ras el hanout
    eggplant | sweet potato fries | ras el hanou

  • Vegetarische proeverij

    24,50

    Tarte Tatin van witlof | pompoenrisotto | vegan burger
    Vegetarian tasting: chicory Tarte Tatin | pumpkin risotto | vegan burge

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Zalm

    24,50

    kruidenpurée | champignon | koolrabi | mosterdkruim

    Salmon: herb purée | mushroom | kohlrabi | mustard crumbs

    kleine portie/small portion 21,50

  • Kabeljauw

    24,50

    bulgur | wortel | kurkuma

    Cod: bulgur | carrot | turmeri

    kleine portie/small portion 21,50

  • Tonijn

    26,50

    fondant aardappel | boontjes | rode ui | gepocheerd ei
    Tuna: fondant potato | green beans | red onion | poached egg

  • Zeebaars en coquille

    26,50

    wakame | venkel | bieslook
    Seabass and scallop: wakame | fennel | chives

  • Zeetong (ca. 500 gram)

    47,50

    limoen | remoulade | kappertjes

    Dover sole: lime | remoulade sauce | capers

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Schnitzel Deventer

    20,50

    champignon | paprika | spek | oude kaas | stroganoff
    kleine portie 17,50

    Escalope: mushrooms | paprika | bacon | matured cheese | stroganoff

  • Kipsaté

    20,50

    atjar | sajoer boontjes | satésaus

    Chicken satay: atjar | sajoer beans | satay sauce

  • Truffelburger (220 gram, 100% rundvlees)

    21,50

    oude kaas | truffel | augurk | uienringen

    matured cheese | truffle | pickles | onion rings

  • Veluwse boerderijeend

    22,50

    loempia | linzen | wortel | rode-wijnsaus

    Farm-raised duck: spring roll | lentils | carrot | red wine sauce

  • Maïskip

    21,50

    pulled chicken | balsamico-uitjes | paddenstoelen | rode-wijnsaus
    Corn-fed chicken: pulled chicken | balsamic onions | mushroom | red wine sauce

  • Kalfssteak

    24,50

    witlof | spruitjes | champignon | truffeljus
    Veal steak: chicory | Brussels sprouts | mushroom | truffle gravy

  • Biefstuk van de diamanthaas | Chuck steak

    24,50

    met gorgonzola | with gorgonzola 27,50

    met reuze gamba’s | with king prawns 30,00

    zuurkoolgnocchi | gevulde paprika | kerrie bloemkool

    sauerkraut gnocchi | stuffed paprika | curry cauliflower

  • Tournedos

    32,50

    met gorgonzola | with gorgonzola 35,00

    met reuze gamba’s | with giant prawns 39,50

    zuurkoolgnocchi | gevulde paprika | kerrie bloemkool

    sauerkraut gnocchi | stuffed paprika | curry cauliflower

IBP Rundvlees

IBP Rundvlees

Noord-Amerikaans rundvlees van hoge kwaliteit. De runderen zijn minimaal 100 dagen gevoed met mais. Hierdoor is het vlees mooi gemarmerd en heeft het een sappige smaak.
  • Ribeye

    37,50

    300 gram 37,50
    500 gram 47,50

    witlof | champignon | aardappelmousseline | pepersaus
    chicory | mushroom | mashed potatoes | pepper sauce

  • Entrecote

    27,50

    250 gram 27,50
    350 gram 34,50

    witlof | champignon | aardappelmousseline | pepersaus
    chicory | mushroom | mashed potatoes | pepper sauce

Nagerechten

Nagerechten

  • Dame blanche

    9,50

    met vanille-ijs, chocoladesaus

    vanilla ice cream | hot chocolate sauce

  • Crème Brûlée

    9,50

    vanille | Kinder Bueno-ijs
    vanilla | Kinder Bueno ice cream

  • Trifle van banaan

    9,50

    gele room | banaan | crumble | notenijs

    Banana trifle: custard | banana | crumble | nuts ice cream

  • Trio van chocolade

    9,50

    melk chocolademousse | pure chocolade brownie | wit chocolade-ijs
    Triple chocolate: milk chocolate mousse | dark chocolate brownie | white chocolate ice cream

  • Terrine van sorbetijs

    9,50

    fruitsalade | mangogel

    Sherbet ice terrine: fruit salad | mango gel

  • Gesuikerde wafel

    9,50

    amandel | sabayon | pompoensorbet

    Sugar waffle: almond | sabayon | pumpkin sorbet

  • Grand dessert (2 personen)

    22,50

    Dagelijks wisselende parade van onze desserts

    daily changing selection of our desserts

  • Kaas

    12,50

    5 binnen- en buitenlandse kaassoorten | krentenwegge | appelstroop

    5 domestic and foreign cheeses | raisin bread | apple syrup

  • Koffie compleet

    9,50

    koffie | thee | cappuccino | 5 luxe zoetigheden

    coffee | tea | cappuccino | 5 luxury sweets