Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank *

    6,50

    Rustiek meergranenbrood met roomboter, aioli en tapenade

    * Vegetarisch
  • Taleggio *

    11,50

    notencrème, postelein, truffelaardappel

    * Vegetarisch
  • Gerookte zalm

    12,50

    rouleau, mierikswortel, ui, mosterd

  • Paling

    17,50

    terrine, brandade, schorseneren, piccalilly

  • Garnalencocktail

    14,50

    hollandse garnalen, avocado, coicktailsaus

  • Carpaccio

    12,50

    met truffeldressing, pijnboompitten, rucola en pecorino kaas

  • Steak tartaar

    12,50

    eigeel, Chioggia biet, spek

  • Paté van eend

    14,50

    eendenlever, vijg, ui

  • Kreeft thermidor

    22,50

    halve kreeft, Parmesan, hollandaise

  • Proeverij Deventer

    18,50

    kleine gerechtjes bestaande uit:

    Tonijn tataki / Kalfspastrami / Bietenmousse / Graved lax / Steak tartaar

  • Oesters

    19,50

    6 Fines de Claire, komkommer

  • Eendenlever

    19,50

    Deventer koek, zuidvruchten

Glutenvrij, zoutloos of een ander dieet? Geeft u dit alstublieft door aan de bediening. Dan kunnen wij er op toezien bij de bereiding en ervoor zorgen dat het helemaal naar wens is.

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Ebi tempura roll

    16,50

    met avocado, salade van wakame en wasabisaus

  • Kreeft thermidor

    18,50

    Halve kreeft gegratineerd met Parmezaanse kaas en hollandaise saus

  • Oesters

    18,50

    Half dozijn oesters gegratineerd met hollandaise saus
    ( rauwe oesters zijn uiteraard ook mogelijk)

  • Gebakken eendenlever

    18,50

    met wentelteefje van Friese suikerbrood en appelstroop

Glutenvrij, zoutloos of een ander dieet? Geeft u dit alstublieft door aan de bediening. Dan kunnen wij er op toezien bij de bereiding en ervoor zorgen dat het helemaal naar wens is.

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Heldere groentensoep

    6,00

  • Lichtgebonden tomatensoep

    6,00
  • Noordzee bouillabaisse

    8,50

    met zeevis, zeekraal, lente-ui en tomaat

  • Mosterdsoep

    7,50

    met beenham en lente-ui

  • Tom kha kai soep

    7,50

    met kipfilet, groene curry en lente-ui

Glutenvrij, zoutloos of een ander dieet? Geeft u dit alstublieft door aan de bediening. Dan kunnen wij er op toezien bij de bereiding en ervoor zorgen dat het helemaal naar wens is.

Salades

Salades

Diverse verse salades te bestellen als zowel hoofdgerecht als voorgerecht
  • Caesar Salade **

    13,00

    Romeinse sla, uitgebakken spek, Parmezaanse kaas en ansjovisdressing met

    * Twee gepocheerde eieren € 9,50 (vega)

    * Gegrilde kipfilet € 13,00

    * Gerookte zalm € 13,00

    ** deze salade kunt u ook als hoofdgerecht bestellen toeslag is € 5,00 extra

    **

  • Salade Niçoise **

    13,00

    met gegrilde tonijn, tomaat, gekookt ei, groene boontjes, zwarte olijven en gegrild stokbrood

    ** deze salade kunt u ook als hoofdgerecht bestellen toeslag is € 5,00 extra

  • Zomerse salade **

    14,50

    Salade met kreeft, krab, gamba en garnalen met een passievruchtendressing

    ** deze salade kunt u ook als hoofdgerecht bestellen toeslag is € 5,00 extra

  • Beefsalade **

    14,50

    met gebakken biefstukpuntjesen pittige mayonaise

    ** deze salade kunt u ook als hoofdgerecht bestellen toeslag is € 5,00 extra

Salades zijn eventueel ook als hoofdgerecht te bestellen

Vegetarisch gerechten

Vegetarisch gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Vegan burger *

    18,50

    tapenade van aubergine, bataatfriet en ras el hanout

    * Vegetarisch
  • Risotto *

    19,50

    paddenstoelen, lente-ui, eekhoorntjesbrood, truffel

    * Vegetarisch
  • Bloemkool *

    18,50

    Baba Ganoush, granaatappel, Za'atar

    * Vegetarisch
  • Val-Dieu *

    18,50

    amandelen, pastinaak, dadels, Aceto Balsamico

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Dorade

    24,50

    met wintergroenten, pompoen, Beurre blanc

  • Zalm

    22,50

    Knolselderij, groene asperges, paddenstoelen, schorseneren

    Prijs: 19,50
  • Kabeljauw

    24,50

    paddenstoelen, risotto, Beurre blanc, citroen

    Prijs: 19,50
  • Tonijn

    26,50

    gegrild met verse pasta, ratatouille en pommodori-pesto

  • Oosterse rog

    25,00

    gamba, shiitake, lente-ui, taugé

  • Zeetong (ca. 500 gram)

    47,50

    met limoen, remoulade en kappertjes

  • Visplateau

    32,50

    verschillende vissoorten, schaaldieren, schelpdieren, zilte groenten

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Schnitzel Deventer

    20,50

    met spek, champignon, paprika en oude kaas, geserveerd met stroganoffsaus

    *kleine portie 17,50

  • Maïskip

    21,50

    linzen, venkel, paprika, rode wijn

  • Lamsrack

    25,50

    Aardpeer, venkel, ui

  • Ibérico

    22,50

    Pastinaak, fondant aardappel, truffel

  • Tournedos *

    29,50

    met gekruide aardappeltaart, asperges en bospeen

    Saus naar keuze € 29,50
    Gorgonzola € 31,50
    Reuze gamba's € 37,50
    Eendenlever € 37,50

Grill gerechten

Grill gerechten

Heerlijk vlees van de grill
  • Kipsaté

    20,50

    Royale kipspies met atjar tjampoer, gewokte rijst en satésaus

  • Bagel and Bugles burger

    20,50

    Cheddar, bugles, kruiden roomkaas, ui

  • Ossenhaassaté

    24,50

    Gemarineerde ossenhaassaté met oosterse roerbakgroenten, kroepoek en zoetzure saus

  • Kalfsentrecote

    24,50

    met Zwitserse aardappel, suikermais, gevulde tomaat, asperges en pepersaus

    200 gram € 24,50

    350 gram € 34,50

  • Ribeye

    37,50

    300 gram € 37,50

    500 gram € 47,50

IBP Rundvlees

IBP Rundvlees

Noord-Amerikaans rundvlees van hoge kwaliteit. De runderen zijn minimaal 100 dagen gevoed met mais. Hierdoor is het vlees mooi gemarmerd en heeft het een sappige smaak.
  • Ribeye

    44,50

    300 gram 34,50

    550 gram 44,50

    Prijs: 34,50
  • Entrecote

    34,50

    200 gram 24,50

    350 gram 34,50

    Prijs: 24,50
Nagerechten

Nagerechten

  • Dame blanche

    9,50

    Roomijs van vanille met warme chocoladesaus

  • Crème Brûlée

    9,50

    van vanille met Botterscotchroomijs

  • Schwarzwalder kirsch 2.0

    9,50

    Kers, pure chocolade

  • Terrine van sorbetijs

    9,50

    met fruitsalade en vruchtencoulis

  • Speculoos

    9,50

    mousse, hangop, yoghurtijs

  • Chocolade proeverij

    9,50

    puur, melk, wit

  • Amandeltaartje

    9,50

    spijs, peer, kwark

  • Grand dessert (2 personen)

    22,50

    Parade van onze desserts

  • Proeverij van kaas

    12,50

    Proeverij van binnen- en buitenlandse kaassoorten met kletzenbrood en appelstrooop

  • Koffie compleet

    9,50

    koffie, thee of cappuccino met 5 luxe zoetigheden