Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Broodplank *

    6,00

    Rustiek meergranenbrood met roomboter, aioli en tapenade

    * Vegetarisch
  • Bietenmousse *

    11,00

    met Granny Smith, rucolacrème, Aceto Balsamico en krokant van biet

    * Vegetarisch
  • Graved lax

    11,50

    met zoetzure rettich, gedroogde shiitake, wasabi en soja

  • Tonijn tataki

    12,50

    en tartaar van tonijn met een salade van paksoi, taugé en sesam

  • Kalfspastrami

    11,50

    met gepofte cherry tomaten, basilicummousse en parmesancrackers

  • Carpaccio

    12,50

    met truffeldressing, pijnboompitten, rucola en pecorino kaas

  • Steak tartaar

    12,50

    met gekonfijt eigeel, salade van bundelzwammen en spekmayonaise

  • Surf 'n turf

    15,50

    Gesmoorde kreeftenstaart en kalfssukade met kruidensla en grove mosterd

  • Gerookte paling

    17,50

    marbr en truffel van paling met paling brandade en gemarineerde groenten

  • Proeverij Deventer

    18,50

    kleine gerechtjes bestaande uit:

    Tonijn tataki / Kalfspastrami / Bietenmousse / Graved lax / Steak tartaar

Glutenvrij, zoutloos of een ander dieet? Geeft u dit alstublieft door aan de bediening. Dan kunnen wij er op toezien bij de bereiding en ervoor zorgen dat het helemaal naar wens is.

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Ebi tempera roll

    16,50

    met avocado, salade van wakame en wasabisaus

  • Kreeft thermidor

    18,50

    Halve kreeft gegratineerd met Parmezaanse kaas en hollandaise saus

  • Oesters

    18,50

    Half dozijn oesters gegratineerd met hollandaise saus
    ( rauwe oesters zijn uiteraard ook mogelijk)

  • Gebakken eendenlever

    18,50

    met wentelteefje van Friese suikerbrood en appelstroop

Glutenvrij, zoutloos of een ander dieet? Geeft u dit alstublieft door aan de bediening. Dan kunnen wij er op toezien bij de bereiding en ervoor zorgen dat het helemaal naar wens is.

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Heldere groentensoep

    6,00

  • Lichtgebonden tomatensoep

    6,00
  • Noordzee bouillabaisse

    8,50

    met zeevis, zeekraal, lente-ui en tomaat

  • Mosterdsoep

    7,50

    met beenham en lente-ui

  • Tom kha kai soep

    7,50

    met kipfilet, groene curry en lente-ui

Glutenvrij, zoutloos of een ander dieet? Geeft u dit alstublieft door aan de bediening. Dan kunnen wij er op toezien bij de bereiding en ervoor zorgen dat het helemaal naar wens is.

Salades

Salades

Diverse verse salades te bestellen als zowel hoofdgerecht als voorgerecht
  • Caesar Salade **

    13,00

    Romeinse sla, uitgebakken spek, Parmezaanse kaas en ansjovisdressing met

    * Twee gepocheerde eieren € 9,50 (vega)

    * Gegrilde kipfilet € 13,00

    * Gerookte zalm € 13,00

    ** deze salade kunt u ook als hoofdgerecht bestellen toeslag is € 5,00 extra

    **

  • Salade Niçoise **

    13,00

    met gegrilde tonijn, tomaat, gekookt ei, groene boontjes, zwarte olijven en gegrild stokbrood

    ** deze salade kunt u ook als hoofdgerecht bestellen toeslag is € 5,00 extra

  • Zomerse salade **

    14,50

    Salade met kreeft, krab, gamba en garnalen met een passievruchtendressing

    ** deze salade kunt u ook als hoofdgerecht bestellen toeslag is € 5,00 extra

  • Beefsalade **

    14,50

    met gebakken biefstukpuntjesen pittige mayonaise

    ** deze salade kunt u ook als hoofdgerecht bestellen toeslag is € 5,00 extra

Salades zijn eventueel ook als hoofdgerecht te bestellen

Vegetarisch gerechten

Vegetarisch gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Vegan burger *

    18,00

    met rozemarijn, tapenade van aubergine, bataatfriet en ras el hanout

    * Vegetarisch
  • Tempura van mediterraanse groenten *

    18,00

    met tomatenrisotto en basilicumolie

    * Vegetarisch
  • Orzo pasta *

    18,00

    met broccoli, asperges, cherry tomaat, rucola en peccorino

    * Vegetarisch
  • Vegetarische medaillon *

    18,00

    met gemengde groenten, gebakken kwarteleitjes en een paprika-tomatensaus

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Scholfilet

    19,50

    scholrolletjes met doperwtencrème, ansjovisaardappelen, bimi en basilicumolie

  • Zeebaarsfilet & Noordzeekrab

    22,50

    gebakken met gemarineerde venkel, zeekraal en crème van yoghurt en dragon

  • Zalm

    22,50

    met peterselie, tomaat en grove mosterd

    Prijs: 19,50
  • Kabeljauw

    24,50

    in pancetta met jonge groenten en boterkriel

    Prijs: 19,50
  • Tonijn

    24,50

    gegrild met verse pasta, ratatouille en pommodori-pesto

  • Schaaldierenrisotto

    32,50

    risotto met kreeft, langoustine, reuze gamba, garnalen en asperges

  • Tong (ca. 550 gram)

    39,50

    met citroen, peterselie en gefrituurde kappertjes

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Schnitzel Deventer *

    18,50

    met ui, spek, champignon, paprika en oude kaas, geserveerd met stroganoffsaus

    *kleine portie 16,00

  • Maïskip

    19,50

    filet van maïskip en krokante kipdij met gegrilde paksoi en gele curry

  • Boerderij-eend

    22,50

    Filet en loempia van eendenbout met rendangpuree en gele curry

  • Lamsfilet en lamsrack

    24,50

    met peterseliekruim, crème van bospeen, asperges en rode wijnjus

  • Tournedos *

    34,50

    met gekruide aardappeltaart, asperges en bospeen

    Saus naar keuze € 27,50
    Gorgonzola € 28,50
    Reuze gamba's € 34,50
    Eendenlever € 34,50

Grill gerechten

Grill gerechten

Heerlijk vlees van de grill
  • Kipsaté

    19,50

    Royale kipspies met atjar tjampoer, gewokte rijst en satésaus

  • Truffelburger (220 gram, 100 % rundvlees)

    19,00

    Beefburger met oude kaas, truffelmayonaise, rucola, rode ui, augurk, en krokante uienringen

  • Ossenhaassaté

    23,50

    Gemarineerde ossenhaassaté met oosterse roerbakgroenten, kroepoek en zoetzure saus

  • Kalfsentrecote (200 gram)

    24,50

    met Zwitserse aardappel, suikermais, gevulde tomaat, asperges en pepersaus

IBP Rundvlees

IBP Rundvlees

Noord-Amerikaans rundvlees van hoge kwaliteit. De runderen zijn minimaal 100 dagen gevoed met mais. Hierdoor is het vlees mooi gemarmerd en heeft het een sappige smaak.
  • Ribeye

    44,50

    300 gram 34,50

    550 gram 44,50

    Prijs: 34,50
  • Entrecote

    34,50

    200 gram 24,50

    350 gram 34,50

    Prijs: 24,50
Nagerechten

Nagerechten

  • Dame blanche

    9,00

    Roomijs van vanille met warme chocoladesaus

  • Crème Brûlée

    9,00

    van vanille met Botterscotchroomijs

  • Coupe aardbeien

    9,00

    Vanille-ijs met aardbeien en slagroom

  • Terrine van sorbetijs

    9,00

    met fruitsalade en vruchtencoulis

  • Oreo

    9,00

    mousse van oreo, chocolademousse, witte chocoladecrem en oreo kruim

  • Peche Melba

    9,00

    met frambozen granite en perzikmousse

  • Aardbeien en rababer

    9,00

    aardbeien met rabarbergel, aardbeibavaroise, eiwitschuim en yoghurtijs

  • Pavlovataartje

    9,00

    met zomerfruit en citroengrasijs9,00

  • Grand dessert (2 personen)

    21,50

    Parade van onze desserts

  • Proeverij van kaas

    10,50

    Proeverij van binnen- en buitenlandse kaassoorten met kletzenbrood en appelstrooop

  • Koffie compleet

    9,50

    koffie, thee of cappuccino met 5 luxe zoetigheden