Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten dat is het motto van de Valk Exclusief restaurants en ook zeker die van ons. Neem plaats in ons sfeervolle restaurant of terras.

Ontbijtbuffet

Ontbijtbuffet

Een goede start van de dag! Geniet van het uitgebreide ontbijtbuffet in het restaurant. Stel uw eigen superfoods ontbijt samen, geniet van een Engels ontbijt of van een gezonde fruitsalade. Het ontbijtbuffet is geopend van 07:00 uur tot 11:00 uur.
Lunch

Lunch

Het restaurant is dagelijks voor de lunch geopend voor zowel hotelgasten als gasten van buitenaf. Gerechten van de lunchkaart serveren wij tussen 12.00 uur en 17.00 uur.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Wij verwelkomen u graag bij het uitgebreide lunchbuffet. Het lunchbuffet is van maandag t/m vrijdag van 12.00 uur tot 14.00 uur.
Diner

Diner

Ons restaurant -en keukenteam kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Hotel Deventer.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Geniet elke zondag van de befaamde zondagsbrunch bij Hotel Deventer. Vanaf 12.00 uur wordt u van harte welkom geheten, waarna een grandioos eilandenbuffet wordt geopend!
Feestdagen

Feestdagen

Speciale dagen zijn om nooit te vergeten, gezellig met de gehele familie bij elkaar en genieten van al het moois. Hier willen wij graag een bijdrage aan leveren. Tijdens de feestdagen nodigen wij u graag uit om er samen een feest van te maken.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
10 beoordelingen
M.H
Hotel Deventer  
Fantasties

Zeer lekker eten, goede porties, super goede bediening.