Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! Dat is ons motto. Kom culinair genieten van ons royaal ontbijtbuffet, luxe lunch(buffet) of de heerlijkste dinergerechten. Neem plaats in ons sfeervolle restaurant, terras of hotelbar. Wij heten u van harte welkom.

Menukaarten

Menukaarten

Culinair genieten in ons restaurant. Bekijk onze à la carte menukaart met trendy gerechten en smakelijke klassiekers.

Bekijk onze menukaarten
Hotelbar

Hotelbar

Wilt u ontspannen na een drukke dag of gezellig bijkletsen met kennissen of familie? In de sfeervol ingerichte bar van het Valk Exclusief Hotel Deventer bent u op de juiste plek. De gotische stijl van de hotelbar typeert de prachtige stad Deventer, die bekend staat om haar hoeveelheid kerken.

Meer informatie
Private dining

Private dining

Een lunch of diner in uw eigen afgesloten ruimte is een geweldige manier om een speciale gelegenheid te vieren. U bent van harte welkom in onze private dining, waar wij plek hebben voor maximaal 50 gasten.

Meer informatie
Vis van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Terras

Terras

Gedurende de lente- en zomermaanden is ons gezellige terras geopend.Neem plaats en geniet van een heerlijke lunch of diner. Perfect in combinatie met uw favoriete drankje.

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
198 beoordelingen
Alle beoordelingen
Een sfeervolle ruimte met een uitgebreide brunch en vriendelijk personeel
Hotel Deventer  Rosaline Kuipers 

Het buffet was uitgebreid. Er is gedacht aan veel keuze in warme en koude gerechten maar ook hartig en zoet. Er lag voldoende eten, we keken nooit tegen lege plekken aan op het buffet. 3 tips: de bordjes die aangeven wat er in een pan zit duidelijker neerzetten. Bijv er stond een bordje met “friet” naast de kroketten terwijl de friet elders stond zonder bordje. We dachten ook mayonaise op te scheppen maar dit bleek aioli te zijn omdat een bordje miste. Een 2e tip is meer ruimte creëren om je bord neer te zetten zodat je kan opscheppen. Er lagen lepels voor de pannetjes, daar kon je bord al bijna niet naast of voor staan. Dan had je ook nog de deksel in je hand die je niet even neer kon leggen. Dus als het kan hier wat meer ruimte voor creëren. De laatste tip is goed letten op schade aan borden en glazen. We hadden een bord waar een stuk uit was en een theeglas met een scherpe rand er omdat deze aan de rand kapot was. Verder was het een super brunch. We hebben heel erg genoten!