Wij serveren onderstaande menu’s (mits anders vermeld) op etagères op tafel. De genoemde prijzen zijn exclusief drankjes.
Diner etagère
€ 39,50 p.p. | vanaf 15 personen
Proeverij van voorgerechten
Kleine gerechtjes bestaande uit carpaccio, gemarineerde gamba’s, wrap zalm, tonijntartaar, plaatham met kweepeer en vitello tonnato. Geserveerd met een broodplank met boter, aioli en tapenade
***
Duo vis & vlees
(uitgeserveerd)
Zalm met crème van doperwten en witte wijn botersaus. Kalfsoester met paksoi, aardappelmousseline en basilicumolie. Geserveerd met bijpassende sauzen en aardappel- en groentegarnituren.
***
Grand Dessert du chef
Diverse zoete lekkernijen
----------
Diner etagère deluxe
€ 47,50 p.p. | vanaf 30 personen
Proeverij van voorgerechten
Kleine gerechtjes bestaande uit carpaccio, gemarineerde gamba’s, wrap zalm, tonijntartaar, plaatham met kweepeer en vitello tonnato. Geserveerd met een broodplank met boter, aioli en tapenade
***
Assortiment van vlees en vis
(buffetvorm)
Zalm, kabeljauw, zeebaars, ibericofilet, maïskip en ossenhaas saté met bijpassende sauzen, aardappel en groente garnituren
***
Grand Dessert du chef
Diverse zoete lekkernijen