Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile

Massages

Extra ontspannen? Maak een keuze uit de vele massages die op aanvraag kunnen worden gekozen.

Sportmassage
Sportmassage is een goede aanvulling op sporten en bewegen. De massage kan zowel stimulerend als ontspannend werken. Het is dé manier om voor én na de inspanning het herstellen vermogen van het lichaam te stimuleren. Sport en verrichtingen in het dagelijks leven hebben vaak dezelfde invloed op ons lichaam, daarom is de sportmassage ook voor niet-sporters erg bevorderlijk.


Ontspanningsmassage
Een lichaamsmassage gericht op ontspanning van geest en lichaam. Door het masseren verdwijnen spierspanningen en neemt de energie toe. U zult merken dat vastzittende spieren en spierpijn verminderen, doordat afvalstoffen verwijderd worden uit uw lichaam.


Hotstone massage
Een Hotstone massage is een massage met warme stenen. De stenen worden in warm water opgewarmd tot 40-50 graden celsius. Hierdoor ontstaat een diepe warmte. Uw lichaam wordt ontgift en orgaanfuncties worden gestimuleerd, dit brengt uw lichaam weer in balans.


Zwangerschapsmassage
(45 min./ € 57,50)
Als zwangere vrouw komen er heel wat veranderingen op u af. Zowel uw rug en uw benen worden zwaar belast. Met een speciaal daarvoor gemaakt kussen, gevuld met warm water, ligt u gewoon op uw rug en wordt de massage uitgevoerd. Hierdoor kan toch uw rug gemasseerd worden. Daarnaast is het mogelijk dat handen, voeten of hoofd meegenomen wordt. Dit alles in overleg.

Prijzen
€ 57,50 per uur (verlenging mogelijk op aanvraag)
€ 30,00 per halfuur (alleen geldig bij een reservering voor 2 personen)

* Geen Duo-massages mogelijk


Betaling
Ter plaatse, contant of per pin.


Reserveren
Reserveren is rechtstreeks mogelijks met masseuse Rinske de Jong via T: 06-19 49 47 51.
Niet beschikbaar op zondag