Direct naar de contentDirect naar de footer

Actuele informatie

Op deze pagina informeren wij u over de voortgang van het bouwproces en de algemene informatie met betrekking tot de bouw.

Tijdens de bouw zullen meerdere bouwplaatsbezoeken worden georganiseerd. Wanneer u interesse heeft in dit project en graag een keer aanwezig wilt zijn, kunt u contact opnemen via info@deventer.valk.nl

Wij zullen u via deze site zoveel mogelijk op de hoogte houden met betrekking tot de ontwikkelingen.

Bouwupdates

 • Bouwupdates

  Bouwupdate: hotelgangen

  Update: donderdag 27 augustus 2020

  Niet alleen de hotelkamers, ook de hotelkamergangen krijgen een sfeervolle uitstraling. De muren zijn voorzien van een warme kleur hout inclusief bijpassende verlichting zodat u straks met een voldaan gevoel uw kamer in kunt lopen.

 • Bouwupdates

  Bouwupdate: badkamer

  Update: donderdag 9 juli 2020

  Er wordt hard gewerkt aan de binnenkant van het hotel. In een nieuw hotel wordt er altijd een kamer als proefslaapkamer gebruikt zodat we kunnen zien wat het eindresultaat zal worden. Hier zien we alvast een sneek peak van de badkamer!

 • Bouwupdates

  Bouwupdate: trap

  Update: donderdag 9 juli 2020

  Wanneer u straks binnen zal komen in ons hotel ziet u aan de linkerkant van de entree een prachtige, grote trap. Hiermee gaat u vanzelfsprekend een verdieping omhoog en komt u o.a. bij het zakelijke gedeelte van het hotel.

 • Bouwupdates

  Bouwupdate: keuken

  Update: donderdag 9 juli 2020

  Wanneer wij geopend zijn zullen wij natuurlijk heerlijke gerechten voor u klaarmaken. Hier zijn uitstekende koks voor nodig, maar ook een keuken die van alle gemakken is voorzien. Inmiddels is de hele keuken al geplaatst!

 • Bouwupdates

  Bouwupdate: fitness

  Update: donderdag 9 juli 2020

  Op de foto ziet u het toekomstige zwembad, maar ook het fitnessgedeelte kunt u straks vinden in deze ruimte. Boven het zwembad zit een verdieping waar u straks kunt sporten en calorieën kan verbranden!

 • Bouwupdates

  Bouwupdate: zonnepanelen

  Update: dinsdag 2 juni 2020

  Het nieuwe van Van der Valk Hotel in Deventer wordt het meest duurzame Valk Hotel tot nu toe! Ons hotel krijgt geen gasaansluiting en voorziet volledig elektrisch in zijn warmte- en energiebehoefte. Daarom wordt er o.a. gebruikgemaakt van deze zonnepanelen op het dak. Hierdoor wordt het hotel volledig energieneutraal.

 • Bouwupdates

  Bouwupdate: parkeerplaatsen

  Update: dinsdag 2 juni 2020

  Niet alleen aan de binnenkant van het hotel wordt nu hard gewerkt, ook de buitenkant is nog steeds onderdeel van de bouw. Om alle gasten te voorzien van een parkeerplek worden er meer dan 300 parkeerplaatsen aangelegd.

 • Bouwupdates

  Bouwupdate: Zwembad

  Update: dinsdag 2 juni 2020

  Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de binnenkant van het hotel. Op de 9e etage komt het luxe Wellness Centrum inclusief zwembad. Hier kunt u straks heerlijk tot rust komen, relaxen en genieten van een prachtig uitzicht over Deventer!