Direct naar de contentDirect naar de footer

Actuele informatie

Op deze pagina informeren wij u over de voortgang van het bouwproces en de algemene informatie met betrekking tot de bouw.

Tijdens de bouw zullen meerdere bouwplaatsbezoeken worden georganiseerd. Wanneer u interesse heeft in dit project en graag een keer aanwezig wilt zijn, kunt u contact opnemen via info@deventer.valk.nl

Wij zullen u via deze site zoveel mogelijk op de hoogte houden met betrekking tot de ontwikkelingen.

Bouwupdates

 • Bouwupdates

  Bouwupdate: zonnepanelen

  Het nieuwe van Van der Valk Hotel in Deventer wordt het meest duurzame Valk Hotel tot nu toe! Ons hotel krijgt geen gasaansluiting en voorziet volledig elektrisch in zijn warmte- en energiebehoefte. Daarom wordt er o.a. gebruikgemaakt van deze zonnepanelen op het dak. Hierdoor wordt het hotel volledig energieneutraal.

 • Bouwupdates

  Bouwupdate: parkeerplaatsen

  Niet alleen aan de binnenkant van het hotel wordt nu hard gewerkt, ook de buitenkant is nog steeds onderdeel van de bouw. Om alle gasten te voorzien van een parkeerplek worden er meer dan 300 parkeerplaatsen aangelegd.

 • Bouwupdates

  Bouwupdate: Zwembad

  Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de binnenkant van het hotel. Op de 9e etage komt het luxe Wellness Centrum inclusief zwembad. Hier kunt u straks heerlijk tot rust komen, relaxen en genieten van een prachtig uitzicht over Deventer!