Direct naar de contentDirect naar de footer
Pssst... kom Proefslapen!
Pssst... kom Proefslapen!

Ontdek als een van de eerste gasten ons nieuwe hotel!

Proefslaapactie Hotel Deventer

Binnenkort opent het gloednieuwe Valk Exclusief hotel Deventer zijn deuren. U kunt hier als één van de eerste gasten komen proefslapen! Meedoen aan de #proefslaapactie van Hotel Deventer? Ga naar onze Facebookpagina en/of Instagrampagina en maak kans!

Op de hoogte blijven van al het Van der Valk nieuws? Volg dan de Facebookpagina van Valk Exclusief!

Hoe doe ik mee?

Hoe doe ik mee?

Ga naar de Facebookpagina en/of Instagrampagina van Hotel Deventer en deel en like het bericht!

Vanaf 29 juni worden acht weken lang tien winnaars bekendgemaakt op de Facebook- en Instagrampagina van Hotel Deventer. Houd onze social media dus goed in de gaten!

Actievoorwaarden
Mag ik een nachtje komen proefslapen?

Mag ik een nachtje komen proefslapen?

Bent u benieuwd of u mag komen proefslapen in ons gloednieuwe Valk Exclusief hotel? Bekijk (wanneer de actie is begonnen) via onderstaande link onze Hall of Fame pagina, waar elke week de nieuwe winnaars geplaatst worden.

Let op: nep accounts actief

Op dit moment zijn er meerdere nep accounts actief op social media die zich voordoen als Valk Exclusief hotel Deventer. In dit bericht benadrukken wij nogmaals de werkwijze met de Proefslaapactie, zodat u misleidende berichten herkent.

Elke maandag start een nieuwe week van de #proefslaapactie en elke vrijdag wordt op onze officiële Facebookpagina middels een bericht alle tien de winnaars bekendgemaakt. Vervolgens neemt hotel Deventer via een privé bericht persoonlijk contact op en zal het verdere contact via de mail verlopen. Er wordt u nooit gevraagd om op bepaalde links te klikken of geld over te maken. Wij adviseren u dan ook hier niet op te klikken!

Wij doen ons uiterste best om verdere verspreiding van foutieve informatie te voorkomen.
Onze excuses voor het ongemak.